Ga naar Counting Crows

(09/02/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Counting Crows in De Roma, dat zou plaatsvinden op 17 maart 2022, uitgesteld naar 21 september 2022. 

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd. Reguliere tickets zijn uitverkocht. Soundcheck- en VIP-pakketten zijn wel nog beschikbaar.

Counting Crows

Counting Crows

wo 21 sep. 2022
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

Deuren open: 19:00

(04/10/21)

Nu ‘The Butter Mircale Tour’ stilaan zijn einde nadert in de VS, is de zin om te blijven touren groot. De legendarische rockband Counting Crows maakt dan maar wat graag de oversteek naar Europa om zijn nieuwste album ‘Butter Miracle, Suite One’ aan het publiek van in Helsinki tot in Israël live voor te stellen. De band staat op donderdag 17 maart 2022 in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 8 oktober 10u via livenation.be.

 

Adam Duritz: “It’s great to be back out on the road in the States after all this time off but we’re over the moon about touring Europe in the Spring. We look forward to seeing everyone at the shows in 2022!” 

 

Counting Crows charmeert al twee decennia luisteraars overal ter wereld. De band rond zanger Adam Duritz brak door met het meervoudig platinum bekroonde ‘August and Everything After’ album in 1993. Terug te vinden op die plaat: de hitsingle “Mr. Jones”! Legendarisch en instant herkenbaar vanaf de eerste gitaaraanslag. Andere klassiekers van Counting Crows: “Accidentally In Love” (van de ‘Shrek 2’ soundtrack), “Round Here”, “A Long December”, “Big Yellow Taxi” met Vanessa Carlton, … Kortom, een rijk oeuvre aan topsongs live mee te zingen op 17 maart in Antwerpen!

 

Het concert is een coproductie van Live Nation en De Roma.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement