Ga naar Teddy Swims

(18/01/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Teddy Swims in Kavka Zappa uitgesteld naar 23 mei 2022. 

"I’m sad to announce that we must postpone our planned European dates of the Tough Love World Tour due to the recent rise in covid cases worldwide. We’re so thankful that we’ve been able to reschedule the majority of the dates and can’t wait to see you all soon! I LOVE YOU!”

Teddy Swims: Tough Love World Tour

Teddy Swims: Tough Love World Tour

ma 23 mei 2022
Antwerpen

Kavka Zappa | Antwerpen

Deuren open: 20:00

(21/09/2021)

Nadat in mei van dit jaar zijn langverwachte en alom geprezen debuut-EP ‘Unlearning’ uitkwam, kondigt Teddy Swims nu ook zijn allereerste wereldtournee aan. En het is er meteen eentje van XL formaat, want er staan maar liefst 56 concerten op de agenda! De TOUGH LOVE WORLD TOUR houdt halt in de Antwerpse Kavka Zappa.

Nadat hij reeds als kind zijn leven aan de muziek wijdde, kwam er in 2019 eindelijk een doorbraak in zijn muzikale carrière. Jaten Dimsdale aka Teddy Swims stuurde vanuit een geïmproviseerde slaapkamerstudio een aantal covers de wijde wereld in. Het internet ontplofte en in no time had de Amerikaanse artiest een aanhang van miljoenen volgers. Hij werd de hemel in geprezen door gerenommeerde magazines als American Songwriter en Billboard en werd door Rolling Stone zelfs uitgeroepen tot ‘2021 Artist To Watch’. Intussen wordt ook zijn eigen muziek erg gesmaakt en heeft hij met ‘Unlearning’ een eerste plaat op het palmares.

Dit concert is een coproductie van Live Nation en MCLX.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement