Ga naar Tool

Tool

Tool

vr 13 mei 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(27/09/21)

TOOL komt voor het eerst sinds de release van het album 'Fear Inoculum' in 2019 naar Europa! De tourkaravaan vertrekt op 23 april in Kopenhagen en doet op vrijdag 13 mei 2022 het Sportpaleis in Antwerpen aan. "It is with great pleasure I get to announce our return to the road," zegt drummer Danny Carey. "These past 18 months have been trying to say the least but from great trials come great lessons and great rewards. We are genuinely looking forward to sharing them with you.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Wachtlijst
  • Zitplaatsen aan het gangpad*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.