Ga naar The Subs

I WANT TO DANCE AGAIN

I WANT TO DANCE AGAIN

vr 01 okt. 2021
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 20:00

(01/09/2021)

Goede voornemens waarmaken? Doen we! Op vrijdag 1 oktober heropenen de clubs en discotheken. Studio Brussel en The Subs brengen een grootse ode aan het dansen in de nacht. I Want To Dance Again, de eerste grote indoorrave sinds lang, stilt de ergste danshonger, temt de felste knaldrang. Vooral viert het dance-event in het Sportpaleis dat de nacht induiken met vrienden, plakken op de dansvloer en dansen op opzwepende beats weer bij het leven horen. De line-up van I Want To Dance Again wordt binnenkort bekend gemaakt. De laatste tickets zijn nu te koop.

Met een zetje van Studio Brussel werd in januari het beste voornemen voor 2021 gelanceerd: I Want To Dance Again. Naar de track van The Subs die eind 2020 zo hard dat grote gemis in tijden van corona vatte. In geen tijd gingen meer dan 10.000 tickets de deur uit voor een rave die zou plaatsvinden in betere tijden. De witte rook is er, het groene licht is gegeven. Het nachtleven herneemt op vrijdag 1 oktober. We dansen de nacht door, het leven weer in. Studio Brussel en The Subs en hun gasten vieren de heropening van de nachtclubs in het Sportpaleis. Groter dan groots, een hele nacht lang. I Want To Dance Again is een corona-veilig event. Om toegang te krijgen tot I Want To Dance Again zal elke ticketkoper een geldig toegangsticket én een Covid Safe Ticket moeten voorleggen.

I Want To Dance Again met The Subs en guests is er op vrijdag 1 oktober van 20 uur tot 5 uur. De line-up is een work in progress. Meer daarover binnenkort. Nog geen ticket voor I Want To Dance Again? De laatste tickets zijn nu te koop!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.