Ga naar Eels

(17/02/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Eels in Vorst Nationaal, dat zou plaatsvinden op 7 april 2022, uitgesteld naar zaterdag 8 april 2023.

Eels

Eels

za 08 apr. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30

(13/07/2021)

Mark Olivier Everett, aka. Mister E, aka Eels, kondigt zijn grote terugkeer aan met een nieuwe internationale tour! Afspraak in Brussel op donderdag 7 april 2022 op het podium van Vorst Nationaal! Een muzikaal feest waar de groep hun laatste release “Earth To Dora” voorstelt, samen met hun rijkgevulde repertoire.

Het zelf geproducete en opgenomen album “Earth To Dora” is het dertiende album van de groep en de eerste release na “The Deconstruction” uit 2018. Met daarop twaalf verbluffende nummers die unaniem lovend ontvangen worden door de critici. Singles ‘Are We Alright Again’, ‘Baby Let’s Make It Real’ en ‘Who You Say You Are’ zijn daarvan het mooiste bewijs. Sinds de release van cultalbum “Beautiful Freak” in 1996 slaagt Mister E er telkens in zichzelf te vernieuwen en de grenzen van creativiteit te verleggen. Als auteur, componist, performer en multi-instrumentalist geldt hij als creatieve duizendpoot. Met de uitgave van een bestseller, als schrijver van het themalied voor de HBO-serie “The Jinx” en zelf als personage in de Netflix serie “Love”. De terugkeer van Eels naar het podium mag je onder geen beding missen. Wees erbij!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement