Ga naar Gojira

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Gojira in Vorst Nationaal, dat zou plaatsvinden op 28 februari 2022, uitgesteld naar 5 juli 2022.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Gojira

Gojira

di 05 jul. 2022
Brussels

Deuren open: 18:30

(1/07/2021)

Gojira is terug ! "Fortitude", hun zevende album is beschikbaar sinds april, de perfecte gelegenheid voor het death metal kwartet om hun nieuwe internationale tournee aan te kondigen, die ook stopt in Brussel, in Vorst Nationaal! 

Nadat ze in 2016 het briljante zesde album “Magma” uitbrengen, in de zuiverste traditie van progressive metal, slaat Gojira opnieuw hard toe met hun nieuwste opus "Fortitude", dat krachtig, explosief en strijdvaardig is. Trouw aan hun overtuigingen schommelen de broers Joe en Mario Duplantier samen met kompanen Christian Andreu en Jean-Michel Labadie, met talent en elegantie tussen gitaren, percussie, sierlijke melodieën en kosmische sferen.  Als eerste Franse metalband met een ongezien succes in de Verenigde Staten, reist Gojira met succes de grootste podia ter wereld af om hun steeds groter wordende schare fans te ontmoeten. Ontdek hun onnavolgbare stijl tussen death metal, progressive metal en groove metal live in Brussel!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement