Ga naar Avatar

Timings (subject to changes):

Doors: 18:00

KASSOGTHA 18:30

VEIL OF MAYA: 19:30

AVATAR: 20:30

---

(26/01/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Avatar in Ancienne Belgique uitgesteld naar 29 maart 2023. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Avatar

Avatar

wo 29 mrt. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(28/06/2021)

Ze staan klaar in de startblokken sinds de release van hun laatste album in augustus 2020 en nu kan de Zweedse band eindelijk hun Europese tournee aankondigen. Avatar laat op 14 februari 2022 de muren van de AB trillen met een heavy metal concert volgens de regels van de kunst!

Avatar, opgericht in 2001 in Göteborg, maakt naam in de internationale scene met krachtige songs en een bijzonder kleurrijk imago. De band weet ieders aandacht te trekken met solide liveoptredens die worden overtroffen door een nauwkeurig, zwaar en zinderend geluid. Als ware metaltovenaars mixen de Scandinaviërs choreografie, theatrale effecten en stevige gitaren, overgoten door de fratsen van hun charismatische frontzanger Eckerström, een cinematografisch personage die schippert tussen de Joker en The Crow. Voor hun achtste album "Hunter Gatherer", opgenomen in de Sphere Studios in Los Angeles, herenigt Avatar zich met hun producer Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther) en werken ze samen met Corey Taylor (frontman van Slipknot en Stone Sour). Een concert tussen heavy metal, melodieuze death metal en groove metal dat alle liefhebbers van een zware sound zal bekoren! Zet je schrap!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.