Ga naar KALEO

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van KALEO in De Roma, dat zou plaatsvinden op 20 januari 2022, uitgesteld naar 18 september 2022. 

 

"The health and safety of our fans and crew are our top priorities. We look forward to bringing the FIGHT OR FLIGHT TOUR to these great countries soon. Please hold onto your tickets, as they will remain valid for the rescheduled shows."


Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd. 

KALEO: Fight or Flight Tour

KALEO: Fight or Flight Tour

zo 18 sep. 2022
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

20:00

Deuren open: nog niet bekend

(21/06/2021)

In eigen land waren ze al langer een fenomeen, maar met het nu al legendarische album 'A/B' veroverde KALEO in 2016 ook de rest van de wereld. De coole IJslanders scoorden met "Way Down We Go" een monsterhit die zich intussen diep in ons muzikale brein heeft gegrift. Vijf jaar later ligt met 'Surface Sounds' hun derde langspeler in de rekken. De daaraan gekoppelde 'Fight or Flight Tour' brengt de charismatische frontman JJ Julius Son op donderdag 20 januari 2022 tot in De Roma, met Belle Mt. als special guest.

Er stroomt iets door de IJslandse wateren waardoor het land een patent lijkt te hebben op grensverleggende bands. Sigur Rós, Björk, Of Monsters and Men, Ólafur Arnalds, Daði Freyr…; de muzikale weelde is immens. Met hun stevige, bluesy indierock voegen de mannen van KALEO daar een onweerstaanbare sound aan toe, die hen naar uitverkochte zalen en festivals over de hele wereld bracht. Live staat er geen maat op KALEO. Niet voor niets werden ze door Mick Jagger en The Rolling Stones persoonlijk uitgekozen als opener voor hun stadion shows. De concerten van KALEO knetteren als vuurwerk en met zijn krachtige stem blaast frontman JJ Julius Son de ene hit na de andere de zaal in. 

Dit concert is een coproductie van Live Nation en De Roma.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement