Ga naar Marc Rebillet

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Marc Rebillet, dat zou plaatsvinden op 7 maart 2022 in La Madeleine, uitgesteld naar 13 september 2022.
 
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Marc Rebillet

Marc Rebillet

di 13 sep. 2022
Brussels

La Madeleine | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(17/09/2021)

In 2022 trekt Internetfenomeen Marc Rebillet erop uit door Europa en ook België staat op de agenda. Op maandag 7 maart komt hij naar het podium van La Madeleine in Brussel voor een avond vol absurditeiten en improvisatie.

In 2016 leert de wereld Marc Rebillet kennen met zijn ludieke video’s en livestreams op YouTube. Meteen trekt de Frans-Amerikaanse artiest de aandacht van het internet en ziet zijn fanbase snel aandikken. Gewapend met een loop station, keyboard, zijn stem en percussie laat hij nummers op de wereld los die zowel swingend als opzwepend zijn. Naar het voorbeeld van inspiratiebron Reggie Watts neemt hij ook live het publiek op sleeptouw met energieke, interactieve en bijna volledig geïmproviseerde optredens. Zijn one-man shows zijn stuk voor stuk een unieke vertoning. In zijn werk neemt hij niet zelden de hedendaagse maatschappij met een korrel zout, zoals op laatste single ‘Vaccinated Attitude’. Met 11.8 miljoen online streams, 1.17 miljoen YouTube volgers en meer dan 79 miljoen YouTube views kan hij alvast cijfers voorleggen die doen duizelen. Bereid je voor op het fenomeen Marc Rebillet!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement