Ga naar Crowded House

Crowded House

Crowded House

do 16 jun. 2022
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30


Noem ze gerust een iconische popband. Want Crowded House beschikt over songs die de eeuwigheid aankunnen. “Don’t Dream It’s Over”, “Better Be Home Soon”, “Into Temptation”, “Weather With You”, “Chocolate Cake”, … zijn ondertussen flinke dertigers, maar er valt nog geen rimpel te bespeuren. Het gloednieuwe album ‘Dreamers Are Waiting’ (uit via EMI Music/Universal) wordt door fans en pers meer dan warm onthaald. De langverwachte terugkeer naar de livepodia buiten het thuisfront down under is bij deze dan ook een feit. Op donderdag 16 juni 2022 staat Crowded House in de Lotto Arena in Antwerpen.

Crowded House ziet het licht in het Australische Melbourne, maar verhuist al gauw naar Los Angeles om van daaruit de wereld te veroveren. De groep sluit een creatief verbond met Mitchell Froom, een onbekende producer die later naam maakt met Los Lobos, Suzanne Vega, Pearl Jam en Sheryl Crow. Het gevolg is de beste popmuziek van de late jaren ‘80 en de vroege jaren ‘90. Daarna begint Crowded House aan een af-en-aan-parcours. Maar de concerten en de platen blijven top. Na een muzikaal ommetje van Neil bij Fleetwood Mac is Crowded House nu ook live terug. Leden van het eerste uur Neil Finn en Nick Seymour worden vergezeld door Mitchell Froom, Liam Finn en Elroy Finn (zonen van).

Support act: RUBEN BLOCK!

De coolste frontman van de Lage Landen. Ook altijd de best geklede. Ruben Block is een ronkende naam in de Belgische muziekscene die, nu zijn band Triggerfinger even op een laag pitje staat, zich volop smijt op zijn solowerk. Vorig jaar deed hij zijn soloband proefdraaien tijdens enkele benefietconcerten voor en in De Roma. Met glans geslaagd, want later dit jaar verschijnt zijn eerste soloplaat én treedt hij aan als opener bij Crowded House in de Lotto Arena op donderdag 16 juni.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.