Ga naar The Kooks

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van The Kooks in Vorst Natonaal, dat zou plaatsvinden op 4 maart 2022, uitgesteld naar zaterdag 4 februari 2023.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

The Kooks

The Kooks

za 04 feb. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30

Nadat ze eerder al enkele concerten in het Verenigd Koninkrijk aankondigden rond de 15de verjaardag van debuutalbum “Inside In/Inside Out”, kondigen The Kooks vandaag ook concerten aan op het Europese vasteland, waarbij een concert in ons land uiteraard niet kan ontbreken. The Kooks komen naar Vorst Nationaal voor een nu al memorabele avond waarbij ze zowel nummers van hun debuutplaat brengen alsook tal van andere hits!

Door de jaren heen hebben The Kooks zich bewezen als steunpilaren van de UK indie popwereld, met hun illustere carrière die begon met de release van hun iconische debuut studio album “Inside In/Inside Out” uit 2006. Het viervoudig platina verkochte album staat vol hits, waaronder het BRIT Award genomineerde 'She Moves in Her Own Way', ‘Ooh La’, ‘Seaside’, 'You Don't Love Me' en uiteraard monster hit ‘Naive’. Door de jaren heen krijgt het album een cultstatus en geldt het vandaag nog steeds als een absolute klassieker. Het album geldt als de soundtrack van een hele generatie muziekliefhebbers. Nu de plaat dit jaar 15 jaar bestaat, wordt het tijd voor een groot feest met The Kooks en hun fans. Zet je schrap voor een avond vol indierock hits!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement