Ga naar Ashe

Ashe

Ashe

vr 10 jun. 2022
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(24/08/2021)

Omwille van de moeilijkheden op vlak van reizen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Ashe initieel voorzien op 21 september in de Orangerie (Botanique) uitgesteld naar vrijdag 10 juni 2022 en zal plaatsvinden in de Ancienne Belgique.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Personen die in het bezit zijn van tickets, worden per e-mail op de hoogte gebracht.

De internationale popscene heeft een toekomst en die komt uit Californië! Ashlyn Rae Willson aka Ashe maakt furore door talloze samenwerkingen (Whethan, Shaun Frank, Demi Lovato) en tournees met The Chainsmokers, Lauv en vele anderen. De jonge vrouw drukt haar stempel op de internationale scène met het nummer 'Moral of the Story', dat viraal gaat dankzij de film 'To All The Boys: P.S. I Still Love You'. Haar excentrieke en bruisende debuutalbum 'Ashlyn' bevat veertien onstuitbare popjuweeltjes, waaronder duetten met Niall Horan en Finneas . Ashe staat op vrijdag 10 juni op het podium in de AB!

Dit concert is een coproductie van Le Botanique en Live Nation.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.