Ga naar Netsky

Netsky: [GLASSHOUSE]

Netsky: [GLASSHOUSE]

za 30 apr. 2022
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(01/06/2021)

Terwijl Europa nog in volle lockdown was in de strijd tegen het coronavirus, trok Boris Daenen aka Netsky begin dit jaar naar Nieuw-Zeeland. Eén van de weinige landen waar Covid-19 reeds tot het verleden behoort en mensen terug van een normaal leven kunnen genieten. Netsky stelde er zijn nieuwste album ‘Second Nature’ voor met een sold out tournee. Voor de spectaculaire [GLASSHOUSE]-show werkte hij samen met de gerenommeerde show designer Ben Dalgleish (Post Malone, Travis Scott). Het resultaat is een indrukwekkende productie in een 360° set-up, die het Nieuw-Zeelandse publiek uit zijn dak liet gaan.

Nu de coronacijfers ook in België gestaag blijven dalen en er heel wat versoepelingen werden aangekondigd, kan Boris zijn nieuwe muziek én show terug naar huis brengen. “When all of this is over, I’ll see your face again”, beloofde hij in “Hold On” (featuring Becky Hill), de openingstrack van zijn nieuwe plaat en tevens nieuwe single. En eindelijk is het zo ver! Op zaterdag 30 april 2022 staat Netsky in de Lotto Arena in Antwerpen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.