Ga naar Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

za 16 apr. 2022
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(10/05/2021)

Met One Direction verpulverde hij overal ter wereld records en deed hij menig meisjeshart sneller slaan. Die vele fans zijn dan ook maar al te blij dat Louis Tomlinson, in navolging van de andere 1D-leden, volop de kaart van zijn solocarrière trekt en zijn debuutplaat 'Walls' met singles "Kill My Mind", "Two Of Us" en "We Made It", na lang wachten ook aan zijn talrijke Belgische fans live komt voorstellen! Op zaterdag 16 april 2022 staat Louis Tomlinson, met Only The Poets als support, in de Lotto Arena in Antwerpen.

De statistieken van het digitale concert dat Louis Tomlinson eind vorig jaar vanuit London hield, zijn niet mis: met meer dan 160.000 verkochte tickets kroonde hij zich tot mannelijke soloartiest met het meest gestreamde concert in 2020 en claimde zo de derde plaats in de lijst van alle artiesten met een livestream concert.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    WACHTLIJST*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.