Ga naar Dropkick Murphys

Als gevolg van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Dropkick Murphys in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 1 februari 2022, uitgesteld. Het concert zal nu plaatsvinden op woensdag 25 januari 2023.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Dropkick Murphys

Dropkick Murphys

wo 25 jan. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30

 

Dropkick Murphys zijn terug en dat zullen we geweten hebben! Hun nieuwe album "This Machine Still Kills Fascists" komt uit op 30 september en belooft het beste voor de toekomst, dankzij nieuwe single “All You Fonies”. Deze nieuwe release geldt als perfect excuus om opnieuw op pad te trekken en hun fans over de hele wereld te ontmoeten! 

 

Hun komst naar ons Belgen landje is gepland voor woensdag 25 januari 2023! En ze hebben een grote verrassing, want de bende uit Quincy (Boston, Massachusetts) komt niet alleen... Dropkick Murphys wordt niet alleen vergezeld door Jesse Ahern als openingsact, maar ook door de Australische punkrock en Keltische folkband The Rumjacks en vooral door de Amerikanen van Pennywise als special guest! De legendarische Californische band uit de Amerikaanse punkscene (met o.a. Bad Religion of NOFX) beloven een verwoestende set vooraleer ze het podium overlaten aan de onvermijdelijke Dropkick Murphys. Een avond vol gitaarspel dat je niet wil missen!   

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement