Ga naar Arsenal

Arsenal

Arsenal

do 09 dec. 2021
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

20:00

Deuren open: 18:30

(13/04/2021)

 

Arsenal is terug! En hoe. Met nieuwste single “Animal”, voorloper van de nieuwe langspeler en gelijknamige tv-docu 'The Rhythm of the Band', én met liveplannen dit najaar. Op donderdag 9 december staat Arsenal in de Lotto Arena in Antwerpen voor wederom een opzwepende avond met tracks uit het nieuwe album en alle favoriete songs. 

 

Even terug naar januari 2020. John Roan en Hendrik Willemyns trekken naar de Chinese stad Chongqing. Eerder trokken ze ook naar Nigeria. Het reizen, het elders en thuis indrukken opdoen, het nadenken over zichzelf, de band en de muziek doet een nieuw transmediaal project ontstaan. Opnames worden soundtracks en omgekeerd. De nieuwe plaat ontpopt zich tot een driedelige televisiereeks. Het is een waargebeurd theaterstuk in drie bedrijven en een gefictionaliseerde interviewreeks over de betekenis van muziek. Een making-of van een metalplaat en een unmaking-of van een danceband. Een relaas van een relatie. Het ritme van een band die gestopt lijkt te zijn met spelen…

 

Het album komt uit op 30 april via Sony Music. De tv-docu is te bekijken op Canvas vanaf zondag 2 mei.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.