Ga naar Dimitri Vegas & Like Mike

Timing (subject to changes):

 

 

18.30

DOORS

18.30 – 20.00

TOLA OG

20.00 – 21.00

AZTECK

21.00 – 22.00

JOHN NEWMAN

22.05 – 23.45

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

---

(29/11/2021)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, worden de concerten van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis, initieel voorzien op 17 en 18 december 2021, uitgesteld naar vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022.

"Dear friends, it’s with heavy heart that we have to tell you that our two shows in Antwerp (December 17 & 18) cannot take place in 2021. Together with Tomorrowland, we were extremely looking forward to bring the Madness to the Sportpaleis once again. But due to the current circumstances we are forced to postpone our shows. We are struggling to find the right words to describe how we feel, the entire team was preparing for months to create something unseen. Our story in Antwerp isn’t over… We will be back with all our energy and love in 2022 (December 16 & 17). Ticketholders will be contacted by email as soon as possible. Keep safe and see you soon! Dimi & Mike."

Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike

Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike

za 17 dec. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

18:30

Deuren open: 18:30

(28/09/2022)

 

In 2013 stonden dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike voor het eerst samen op het podium van het Sportpaleis. Hun populariteit kende een razendsnelle opmars. Ze werkten samen met de allergrootste artiesten der aarde, werden zèlf de grootsten der aarde (Nr. 1 in de DJ Mag Top 100), draaiden overal ter wereld op de meest legendarische feestjes en grootste festivals, scoorden ontelbare wereldhits en hostten in de zomer hun eigen residency parties in Ibiza. Er was al die jaren één constante voor de wereldsterren uit Willebroek: het jaar afsluiten deden ze steeds groots met hun indrukwekkende shows in het Sportpaleis. 

 

Ook dit jaar brengen ze de madness naar het Sportpaleis, op vrijdag 16 en zaterdag 17 december. De succesformule blijft dezelfde: pompende beats in een imposante productie vol ongeziene special effects, in samenwerking met Tomorrowland. Toch zal het dit keer anders zijn want het worden de laatste shows van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis! De allerlaatste kans om de – intussen legendarische – madness zelf mee te maken in het Sportpaleis. En laat het duidelijk zijn: they will go out with a bang! 

 

(29/03/2021)

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE BRENGEN DE MADNESS OPNIEUW NAAR HET SPORTPALEIS

Het is nú al uitkijken naar het najaar, want Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike toveren het Antwerps Sportpaleis opnieuw om tot een magisch indoorfestival. Daarvoor halen ze alles uit de kast: het beloven (voor de achtste keer al!) twee waanzinnig spectaculaire avonden te worden met de grootste hits maar ook heel wat nieuwe muziek én een vleugje Tomorrowland magie. Dimitri Vegas & Like Mike staan twee avonden op rij achter de decks in het Sportpaleis: op vrijdag 17 en zaterdag 18 december.

Party alert! Sinds 2013 is het een terugkerende afspraak in de agenda van velen: de shows van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. Ook dit jaar plannen de broers groot feest in het Sportpaleis. De productie is naar goede gewoonte in handen van Tomorrowland. Hun creatieve team verzorgt podium, decoratie en alle special effects. Het belooft zowel spectaculair als magisch te worden.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

VIP-pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.