Ga naar Beartooth

Timings (subject to changes):

DOORS: 18:00

STRAY FROM THE PATH 19:00

MOTIONLESS IN WHITE 19:50

BEARTOOTH 21:00

---

(24/01/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Beartooth in Ancienne Belgique uitgesteld naar 28 maart 2023. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Beartooth + Motionless in White + Stray From The Path

Beartooth + Motionless in White + Stray From The Path

di 28 mrt. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

18:50

Deuren open: 18:00

(29/03/2021)

Zin in een avond harde gitaren met een stevige portie hardcore en metal? Beartooth komt naar de Ancienne Belgique voor een concert met al deze ingrediënten inbegrepen. De Amerikanen, onder leiding van de charismatische Caleb Shomo, presenteren hun langverwachte vierde album in Brussel.

Sinds de release van hun debuutalbum ‘Disgusting’ in 2014 heeft Beartooth zich gevestigd als een van de referenties van de internationale metalscene. Dankzij hun clevere mix van punk, metal en hardcore verleidde de band een groot publiek van kenners en brachten ze in 2016 hun tweede album ‘Agressive’ uit. En fans van het genre zullen zich nog meer tegoed kunnen doen aan de aangrijpende melodieën, ondersteund door zowel solide als verbluffende vocalen. In 2018 verscheen ‘Disease’, dat in de voetsporen van zijn voorgangers trad met sublieme nummers als “You Never Know” en “Manipulation”. Na een waanzinnig optreden op Graspop Metal Meeting in 2019, is Beartooth terug met een nieuw album en al hun hits. En tot ons groot genoegen met Stray From The Path en Motionless in White als special guests. Een concert om niet te missen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.