Ga naar Steven Wilson

(22/03/2021)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Steven Wilson, dat zou plaatsvinden op 16 oktober 2021 in Ancienne Belgique, wordt geannuleerd.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar. 

Steven Wilson

Steven Wilson

za 16 okt. 2021
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

De Britse zanger, songwriter en multi-instrumentalist Steven Wilson kondigt zijn comeback aan met "The Future Bites", zijn nieuwe album dat gepland staat voor januari 2021 en een nieuwe tournee die hem zal doen halthouden op zaterdag 16 oktober 2021 in de AB!

Steven Wilson, die in het begin van de jaren ’90 furore maakt als frontzanger van Porcupine Tree, leidt vandaag een indrukwekkende solocarrière. Hij is een getalenteerde allrounder, die zijn stijl voortdurend verfijnt tussen progressieve rock en avant-garde psychedelica, terwijl hij zich laat meeslepen in genres als post-punk, hiphop, disco en metal.

Steven Wilson profileert zich als een belangrijk figuur in de underground scene en als moderne en compromisloze artiest, zoals hij nogmaals bewijst op zijn recent uitgebrachte nummers “King Ghost” en “12 Things I Forgot”. Zijn liveoptredens zijn telkens unieke en boeiende ervaringen, zoals hij in het verleden al bewees tijdens passages in zalen (AB, Koninklijk Circus) en op festivals (Rock Werchter) in ons land.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Geannuleerd

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.