Ga naar Niels Destadsbader

(23/10/2020)

Niels Destadsbader concertenreeks in Ghelamco Arena Gent verplaatst naar april 2021

Zo'n twee weken geleden kondigde Niels Destadsbader een exclusieve reeks concerten aan in de Gentse Ghelamco Arena. Na overleg met het kabinet van de Vlaamse ministers van Sport en Cultuur én de stad Gent, werd een plan -volledig corona proof- uitgetekend en goedgekeurd. Destadsbader zou in november maar liefst twaalf keer 'het dak eraf' spelen. Iets waar niet alleen hijzelf, maar duidelijk ook zijn publiek erg op uit was. In een mum van tijd waren alle shows uitverkocht.

Amper veertien dagen later bevinden we ons helaas in een andere realiteit. De coronacijfers kleuren intussen diep rood en de richtlijnen van de overheden zijn opnieuw veranderd.

"We kunnen onze reeks concerten in de Ghelamco Arena dus niet laten doorgaan zoals gepland. Natuurlijk zijn we ontgoocheld. Iedereen keek hier geweldig naar uit. Maar we mogen niet blind zijn voor de cijfers. De veiligheid van ons publiek is erg belangrijk voor ons en kan momenteel, volgens de experts, niet gegarandeerd worden. We kunnen dus niet anders dan ons hierbij neerleggen en mee onze verantwoordelijkheid nemen. Maar uitstel is geen afstel. We verplaatsen onze shows naar april 2021. Hopelijk kan het tegen die tijd wel zoals het hoort en is ons publiek even enthousiast.”, aldus Niels.

Mensen die tickets kochten, verliezen uiteraard hun geld niet. Hun ticket blijft geldig voor de concerten in april. Zij worden persoonlijk gecontacteerd via mail en snel op de hoogte gebracht van de nieuwe data.

Niels Destadsbader - Het Dak Eraf

Niels Destadsbader - Het Dak Eraf

wo 11 nov. 2020
Gent

15:00

Deuren open: 14:00

(10/10/2020)

Door de huidige omstandigheden zag Niels Destadsbader een drukke festivalzomer aan zijn neus voorbijgaan. Ook de geplande najaarsconcerten in het Sportpaleis moesten helaas uitgesteld worden naar 2021. Maar wie dacht dat Niels bij de pakken zou blijven zitten, heeft het goed mis. Er is meer nodig dan een pandemie om hem van het podium te houden. Zijn muzikale honger is groot, zijn goesting om terug te geven aan zijn fans nog veel groter. Daarom kondigt hij twee exclusieve concerten aan in... de Ghelamco Arena! Niels Destadsbader verwelkomt zo’n 1.200 fans per dag in het stadion. De locatie is perfect: buiten, en toch overdekt met meer dan voldoende ruimte om afstand te kunnen bewaren. De veiligheid van het publiek blijft uiteraard de allergrootste prioriteit.

“Eindelijk! Eindelijk kunnen en mogen we weer het podium op! Mijn crew, onze muzikanten en bovenal het publiek. Stuk voor stuk heb ik hen heel erg gemist en samen met hen wil ik er een prachtige avond van maken. Ik voel aan alles dat mensen zelf óók terug naar buiten willen en we allemaal wel een streepje muziek kunnen gebruiken. Dus vroegen we ons af hoe we zoveel mogelijk mensen gelukkig konden maken zonder de maatregelen te schaden. In de Ghelamco Arena vieren we in openlucht en kunnen we dus letterlijk en figuurlijk helemaal uit ons dak gaan.“, aldus Niels Destadsbader.

Deze concerten zijn een coproductie van Live Nation, Arena Concerten en Les Flamands.

Bij aankoop van een ticket kunnen fans een vrije gift doen van 1 euro voor LIVE2020. UnitedForLiveMusic

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement