Ga naar Heilung

(15/10/2021)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Heilung, dat zou plaatsvinden op 12 december 2021 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar vrijdag 11 november 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Heilung

Heilung

vr 11 nov. 2022
Brussels

Cirque Royal | Brussels

Deuren open: nog niet bekend

(17/09/2020)

Op 4 november 2021 start Heilung in Stockholm met een nieuwe Europese tournee die hen vervolgens naar tien verschillende landen brengt, waaronder ook België! Het enigmatische trio komt op 12 december naar het podium van het Koninklijk Circus in Brussel.

Na de oprichting in 2014 door de Duitser Kai Uwe Faust, de Deen Christopher Juul en de Noorse Maria Franz, brengt Heilung (Duits voor ‘genezing’) in 2015 een debuutalbum in eigen beheer uit. ‘Ofnir’ neemt de luisteraar mee op een magische en tevens turbulente muzikale reis. Heilung blaast voorchristelijke muziek nieuw leven in als gezonde remedie voor de kwalen van onze tijd. De woorden zijn ontleend aan runenteksten die ze vonden op gegraveerde stenen of amuletten en worden gecombineerd met een soundtrack van organische of metalen instrumenten (huidtrommels, menselijke botten, rammelaars van klei, zwaarden of schilden). In 2017 treedt de groep op op Castlefest en neemt het live-album ‘Lifa’ op, wat hen lof oplevert van Metal Hammer en miljoenen views op YouTube genereert. Vorig jaar onthulde Heilung het album ‘Futha’, met daarop de alom geprezen single “Norupo”, waarvan de video werd opgenomen op de prachtige archeologische site van Les Menhirs de Monteneuf. Gehuld in dierenhuiden, hoofdtooien versierd met geweien of schedels, verheugen Heilung en hun muzikanten zich erop u op 12 december te mogen ontvangen in het Koninklijk Circus. Zorg dat je erbij bent!

1€ per verkocht ticket wordt gedoneerd aan het goede doel.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement