Ga naar Wardruna
Due to measures taken in the context of the current health crisis, the concert of Wardruna, originally planned on 19 November 2021 at Cirque Royal, is therefore postponed to Friday 24 February 2023.
 
Ticket holders will be contacted personally by e-mail.

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Wardruna, dat zou plaatsvinden op 19 november 2021 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar vrijdag 24 februari 2023.

"Due to the still uncertain situation with constant changes in regulations and unique travel restrictions from country to country, we have no option but to move our European tour to 2022 and 2023. On a more positive note, we added a few extra concerts to the existing tour dates.

On behalf of myself and the whole Wardruna-team, I would like to thank you for your patience, understanding and support throughout this challenging period." 

-Einar-

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Wardruna

Wardruna

vr 24 feb. 2023
Brussels

Cirque Royal | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(10/08/2020)

Donker en hypnotiserend, authentiek en modern, het heidense volk van Wardruna spreekt het meest primitieve in elk van ons aan. Gedragen door een mix van indringende percussie in combinatie met hun epische en majestueuze zang en fenomenale evocatieve kracht kennen ze een steeds groter wordend succes. Op vrijdag 19 november komt de Noorse band naar het Koninklijk Circus in Brussel. De ticketverkoop start morgen, dinsdag 11 augustus, om 17u.

 

In de 'Runaljod' trilogie, een ambitieus project dat de albums 'Gap Var Ginnunga', 'Yggdrasil' en 'Ragnarok' samenbrengt, verkennen magiër Selvik en zijn volgelingen het Scandinavische verleden via de 24 runen die verbonden zijn met het oude Scandinavische alfabet. Sinds 2018, met de release van album ‘Skald’ bereikt de groep een steeds breder publiek. Enkele nummers, waaronder het geroemde ‘Helvegen’, worden gebruikt voor de soundtrack van de serie ‘Vikings’. Hun nieuwe album ‘Kvitravn’ (White Raven), aangekondigd voor januari 2021, belooft opnieuw een fascinerende rondreis te worden. Geproducet met een breed scala aan historische instrumenten zoals lieren, harpen of hoorns uit een ander tijdperk, en in samenwerking met traditionele zangers, waaronder Kirsten Bråten Berg, een van de grootste vaandeldragers van het muzikale erfgoed van Noorwegen, is deze plaat ook diepgaand actueel en zal het ongetwijfeld een nieuwe en belangrijke fase in de evolutie van Wardruna's klankuniversum inlijven.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement