Ga naar Fatima Yamaha

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Fatima Yamaha, dat zou plaatsvinden op 15 april 2021 in de Ancienne Belgique, wordt hierdoor uitgesteld naar 7 december 2021.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.

Fatima Yamaha

Fatima Yamaha

di 07 dec. 2021
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(24/06/2020)

Nederlands producer Bas Bron kondigt de komst van nieuwe plaat ‘Spontaneous Order’ en een bijhorende tournee aan. Fatima Yamaha brengt zijn publiek een electro-avond zoals we ze graag hebben!

Hoewel er lang twijfel bestond over de ware identiteit van de artiest achter deze onweerstaanbare beats, is Bas Bron aka Fatima Yamaha inmiddels al lang geen onbekende meer bij liefhebbers van underground electro. Sinds 2004 en de release van zijn eerste EP ‘A Girl Between Two Worlds’ behoort Fatima Yamaha tot de shortlist van absolute topartiesten in het genre. Hij wist te bevestigen met nummers als “What’s A Girl To Do”, “Imaginary Lines” en “Romantic Bureaucracy”. Zijn house- en technoproducties worden naar ongekende hoogtes gebracht dankzij virtuoze synths, behoren tot de meest gesamplede tracks van de afgelopen jaren en maken van elk live optreden een magistrale ervaring. In 2021 trekt deze supergetalenteerde artiest terug op pad om zijn gloednieuw werk live voor te stellen, waaronder ook jongste single “Day We Met”.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.