Ga naar Fatima Yamaha

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. De show van Fatima Yamaha in de Ancienne Belgique in Brussel, initieel voorzien op 14 april 2021, wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Fatima Yamaha

Fatima Yamaha

Datum: TBC  
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(24/06/2020)

Nederlands producer Bas Bron kondigt de komst van nieuwe plaat ‘Spontaneous Order’ en een bijhorende tournee aan. Fatima Yamaha brengt zijn publiek een electro-avond zoals we ze graag hebben!

Hoewel er lang twijfel bestond over de ware identiteit van de artiest achter deze onweerstaanbare beats, is Bas Bron aka Fatima Yamaha inmiddels al lang geen onbekende meer bij liefhebbers van underground electro. Sinds 2004 en de release van zijn eerste EP ‘A Girl Between Two Worlds’ behoort Fatima Yamaha tot de shortlist van absolute topartiesten in het genre. Hij wist te bevestigen met nummers als “What’s A Girl To Do”, “Imaginary Lines” en “Romantic Bureaucracy”. Zijn house- en technoproducties worden naar ongekende hoogtes gebracht dankzij virtuoze synths, behoren tot de meest gesamplede tracks van de afgelopen jaren en maken van elk live optreden een magistrale ervaring. In 2021 trekt deze supergetalenteerde artiest terug op pad om zijn gloednieuw werk live voor te stellen, waaronder ook jongste single “Day We Met”.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitgesteld

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.