Ga naar Mama's Jasje

30 jaar Mama's Jasje

30 jaar Mama's Jasje

wo 29 sep. 2021
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

20:00

Deuren open: 19:15

(15/02/2021)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. De concerten van Mama’s Jasje, initieel voorzien dit voorjaar, worden hierdoor uitgesteld naar het najaar.

Tickets blijven geldig voor de concerten in het najaar. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd via mail en op de hoogte gebracht van de nieuwe data.

De gezondheid van artiesten, fans en medewerkers blijft de grootste prioriteit. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

--

(28/05/2020)

Mama’s Jasje kondigde vorige week een exclusieve verjaardagstournee aan om hun 30-jarig bestaan in stijl te vieren. In het voorjaar van 2021 doet de hitgroep uit de jaren '90 enkele van Vlaanderens mooiste theaterzalen aan. Op zaterdag 17 april speelt Mama's Jasje in De Roma in Antwerpen, op zaterdag 24 april in Het Depot in Leuven, op vrijdag 30 april in Capitole in Gent, op zaterdag 8 mei in Kursaal in Oostende en op vrijdag 14 mei in Ethias Theater in Hasselt. De ticketverkoop ging meteen hard! De shows in Antwerpen en Leuven zijn reeds uitverkocht. De laatste tickets zijn beschikbaar voor de shows in Gent, Oostende en Hasselt. De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet voegt daarom twee extra concerten aan de reeks toe, op zondag 25 april in Het Depot en op zaterdag 22 mei in De Roma. Tickets voor beide nieuwe data zijn nu beschikbaar.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving