Ga naar Thank You For The Music – The ABBA Story

(09/06/2021)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. The ABBA Story in Stadsschouwburg Antwerpen, initieel voorzien op 23 april 2021, zal nu plaatsvinden op zaterdag 14 mei 2022. 

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

 

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.

Thank You For The Music – The ABBA Story

Thank You For The Music – The ABBA Story

za 14 mei 2022
Antwerpen

20:00

Deuren open: nog niet bekend

De schitterende live show 'Thank You For The Music - The ABBA Story' keert terug naar ons land. De show die voorzien was op vrijdag 23 april 2021 in de Antwerpse Stadsschouwburg wordt verplaatst naar zaterdag 14 mei 2022.

 

Het Engelstalige spektakel reist zowat heel Europa rond. Een internationale topcast brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take A Chance On Me”, “Money, Money, Money”, “Dancing Queen”, "Thank You For The Music" en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving