Ga naar Nathaniel Rateliff

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van Nathaniel Rateliff, dat zou plaatsvinden op dinsdag 3 november 2020, wordt geannuleerd.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

A special night of music with Nathaniel Rateliff

A special night of music with Nathaniel Rateliff

di 03 nov. 2020
Gent

Capitole | Gent

20:00

Deuren open: 19:00

(11/12/2019)

Spreken we van Nathaniel Rateliff dan wordt dat gebruikelijk gevolgd door The Night Sweats. Dit keer echter niet. In aanloop naar de release van zijn soloalbum plant Nathaniel Rateliff met de ‘And It's Still Alright’-tour een terugkeer naar zijn vroege akoestische dagen. Tijdens deze shows zullen vele facetten van Rateliff's muzikaliteit aan bod komen, variërend van minimalistische momenten met alleen zijn stem en een akoestische gitaar tot songs samen met een volledige band. De setlist bevat nummers uit zijn hele catalogus en het nieuwe soloalbum dat Rateliff begin volgend uitbrengt. De tour start met tal van data in theaters in de Verenigde Staten om vervolgens naar Europa te komen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Geannuleerd

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving