Ga naar Brockhampton

 

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Amenra in het Koninklijk Circus, dat zou plaatsvinden op 30 januari 2022, uitgesteld naar 23 maart 2022. 
Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

 

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van BROCKHAMPTON in Ancienne Belgique definitief geannuleerd. 

“Due to current restrictions resulting from the recent COVID-19 surge across Europe, BROCKHAMPTON has made the difficult decision to cancel all the dates on their European tour except for the 2 shows at Brixton Academy in London, which will proceed as scheduled on February 7 and 8” 

 

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

BROCKHAMPTON

BROCKHAMPTON

ma 24 jan. 2022
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: nog niet bekend

(12/04/2021)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van BROCKHAMPTON in Ancienne Belgique, initieel voorzien op 31 mei 2020 en vervolgens uitgesteld naar 11 mei 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op 24 januari 2022. 

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.

 

(06/04/2020)

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Brockhampton, dat zou plaatsvinden op zondag 31 mei in Ancienne Belgique, wordt daarom verplaatst naar dinsdag 11 mei 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

 

(09/12/2019)

Hun optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter was zonder twijfel één van de hoogtepunten van het festival. Kevin Abstract en co kondigen vandaag hun terugkeer naar ons land aan, om hun nieuwe album ‘Ginger’ live voor te stellen. Hun voorjaarstournee zal op 31 mei de Brusselse AB op zijn grondvesten doen daveren!

Met een stevige portie humor, engagement en crazy beats zette Brockhampton al menig concertzaal in vuur en vlam. Het hiphopcollectief, bestaande uit zangers, producers en designers, leerde elkaar kennen op het online platform van Kanye West. Onder leiding van charismatische frontman Kevin Abstract, betreedt Brockhampton sinds 2017 podia over de hele wereld en brachten ze reeds drie albums uit. Met krachtige lyrics waarmee ze aansporen tot seksuele vrijheid en tolerantie, slaan ze hard én raak. Denk maar aan nummers als “Zipper”, “Sweet”, “Bleach”, “No Halo” en “Boogie”. In augustus werd de band uitgenodigd door Tyler, the Creator om de affiche van Camp Flog Gnaw Carnival te sieren, naast namen als Solange, FKA Twigs, Thundercat en Tyler zelf. Niet veel later brengt Brockhampton met ‘Ginger’ een vijfde plaat uit, alweer goed voor een salvo aan fantastische songs. Een absolute must see !

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Geannuleerd

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.