Ga naar Billie Eilish

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Billie Eilish, dat zou plaatsvinden op 19 juli in het Sportpaleis, wordt daarom verplaatst. We gaan actief op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Billie Eilish: Where Do We Go? World Tour

Billie Eilish: Where Do We Go? World Tour

Datum: TBC  
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

In november 2015 dropt Billie Eilish single ‘ocean eyes’, geschreven door haar oudere broer Finneas, op SoundCloud. De rest is (muziek)geschiedenis. EP ‘dont smile at me’ (2017) werd tot op vandaag meer dan 2 miljard keer gestreamd. Billie Eilish is de prinses, zo niet de koningin van Spotify en co. Debuut ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go” (maart 2019) debuteert op de hoogste spot van de hitlijsten in onder andere de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada , Australië, Nederland, België, Ierland, Zweden, Noorwegen en Finland. Billie Eilish is de eerste en tot nu toe enige muzikante geboren na 2000 die een nummer 1 in de VS scoort. De sleutel tot dat succes? Billie Eilish Pirate Baird O’Connell is zichzelf. Zeventien. Een natuurtalent. Een internetfenomeen. Onconventioneel en eigenzinnig. Ze schrijft haar songs met broer, producer en partner in crime Finneas. Dat doen ze in hun studio thuis, nabij Los Angeles. De stijl is hybride. Een mix van electro, pop, hiphopbeats en indie. Helemaal nu. De internetgeneratie omarmt haar. In februari 2018 staat Billie Eilish voor het eerst in ons land, in een uitverkochte Orangerie van de Botanique. Een jaar later pakt ze La Madeleine in. Via een indrukwekkende passage op Pukkelpop afgelopen zomer, gaat het de wereld rond inclusief een korte zomertour door Europa in 2020. Ook straf: met het schitterende “No Time To Die, de titelsong van de komende James Bond film, schrijft Billie Eilish geschiedenis. Ze is de jongste artiest ooit die een Bond-song heeft gemaakt.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitgesteld

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.