Ga naar Billie Eilish

Billie Eilish: Where Do We Go? World Tour

zo 19 jul 2020
Antwerpen

Deuren open: 18:30

(29/11/2019)

Werchter Boutique pop-up geannuleerd

Geen Werchter Boutique pop-up komende zomer. De federale politie heeft negatief geadviseerd omdat zij ook actief is op Tomorrowland en Dour Festival op 19 juli en de veiligheid niet kan garanderen van een extra open-air event dat tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt daarom geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.
 
Billie Eilish naar Sportpaleis

Billie Eilish, de aangekondigde headliner van Werchter Boutique pop-up, wil haar fans niet teleurstellen en komt volgende zomer alsnog naar België. In het kader van de Where Do We Go? World Tour treedt ze op zondag 19 juli op in het Antwerpse Sportpaleis. FINNEAS zal aantreden als opening act. De ticketverkoop voor het concert van Billie Eilish in Antwerpen start op zaterdag 7 december om 10u via proximusgoformusic.be en teleticketservice.com
 
Fans die een ticket voor het concert van Billie Eilish in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale op vrijdag 6 december vanaf 10u. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een ticket voor het concert in Antwerpen verzekeren. Link naar de presale en persoonlijke code worden vandaag via e-mail aan elke Werchter Boutique pop-up ticketkoper bezorgd.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.