Ga naar Nick Mason's Saucerful Of Secrets

(31/03/2021)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Nick Mason's Saucerful Of Secrets in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 18 mei 2020 en vervolgens uitgesteld naar 31 mei 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op vrijdag 17 juni 2022. 

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.

Nick Mason's Saucerful Of Secrets

Nick Mason's Saucerful Of Secrets

vr 17 jun. 2022
Brussels

Deuren open: nog niet bekend

(26/11/2019)

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets komt terug naar ons land. Op 18 mei brengt hij zijn legendarische repertoire en een adembenemende productie naar het Koninklijk Circus in Brussel. Een unieke live-ervaring met een onmiskenbaar icoon uit de muziekgeschiedenis.

Als oprichter en lid van Pink Floyd was Nick Mason aanwezig op al hun albums en concerten, van de eerste tot en met de allerlaatste noot op het ultieme Live 8 concert in 2008. De ongeëvenaarde drummer keert nu terug naar de voorgrond van de muziekscene met een schitterend nieuw project. Samen met Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris en Dom Beken brengt hij alle vroege hits van Pink Floyd weer tot leven, nummers uit iconische platen als ‘The Piper At The Gates Of Dawn’ en ‘A Saucerful Of Secrets’. Na een succesvolle passage in Antwerpen in september 2018, keert Nick Mason’s Saucerful Of Secrets terug naar België. Een niet te missen afspraak met een levende legende!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement