Ga naar Harry Styles

(19/01/2022)

Wereldster Harry Styles kondigt vandaag nieuwe data voor zijn uitgestelde wereldtournee aan. Ook de nieuwe datum voor België is nu bekend. Het concert dat oorspronkelijk op 25 mei 2020 zou plaatsvinden en werd verplaatst naar 9 maart 2021, zal uiteindelijk doorgaan op donderdag 7 juli 2022 in het Sportpaleis in Antwerpen.

Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Harry Styles: Love On Tour

Harry Styles: Love On Tour

do 07 jul. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(13/11/19)

Na het verschijnen van jongste single “Lights Up”, de verrassende aankondiging van zijn nieuw album ‘Fine Line’ en het one night only release concert in Los Angeles’ legendarische venue The Forum, durfden Harry Styles fans eindelijk dromen van een nieuwe tournee. En die droom wordt realiteit! De razendpopulaire One Directioner, die ook solo de top van alle charts kaapte met hits als “Kiwi” en “Sign Of The Times”, trekt op pad met zijn ‘Love On Tour’.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Wachtlijst
  • Platinum Tickets
    Uitverkocht

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.