Ga naar Sum 41

Klik hier voor meer info over de packages.

Sum 41

di 14 jan 2020
Antwerpen

Sum 41

Lotto Arena, Antwerpen

Deuren open: 18:30

Sum 41 is helemaal terug! Eerder deze zomer was er al een gloednieuw album ‘Order In Decline’. Nu trekt de Canadese punkband van Deryck Whibley volop de wereld rond om de nieuwe langspeler aan zijn fans voor te stellen. Na een tour doorheen de VS afgelopen oktober en een tour samen met de punkhelden van The Offspring deze maand doorheen thuisland Canada, zijn ze er helemaal klaar voor om in januari eerst Japan en daarna Europa plat te spelen! Punkrockers aller lande verenigt u voor de rebelse hoogmis van Sum 41 op dinsdag 14 januari in de Lotto Arena in Antwerpen.

Het belooft een speciale avond te worden. Want voor het eerst staan de Canadezen in de Lotto Arena. Naast de nieuwe tracks die stevig rocken van ‘Order In Decline’ , viert Sum 41 ook de 15e verjaardag van ‘Chuck’, hun 3e album uit 2004!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.