Ga naar Seasick Steve

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van Seasick Steve in De Roma, initieel voorzien op 27 maart, vervolgens uitgesteld naar 25 juni en opnieuw uitgesteld naar 17 september 2020, wordt nogmaals verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op dinsdag 4 mei 2021.

 

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

 

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Seasick Steve

Seasick Steve

di 04 mei 2021
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

Deuren open: nog niet bekend

(16/03/2020)

Seasick Steve heeft een drukke zomer achter de rug. Intense schrijfsessies voor het nieuwe album dat in het voorjaar van 2020 verscheen, hielden bompa blues bezig. Ter ere van dit album, trekt Steve op pad doorheen Europa. Op donderdag 25 juni staat hij voor het eerst in De Roma in Antwerpen. Met zijn long-time drummer Dan Magnusson aka Crazy Dan mee trouw op post op het podium en hun koffer vol country- en rauwe bluesdeuntjes met een vleugje boogiewoogie.

Steve heeft een aantal verrassingen in petto voor 2020, maar kijkt nu al enorm uit naar de nieuwe tour. “We rock. That’s what we do. When I see a club full of people, or a field full of people, they’re just with us and ready to get down in the mud (sometimes real mud!). We love it, and we love them!”

Dit concert is een coproductie van Live Nation en De Roma.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving