Ga naar Zucchero

Het concert van Zucchero Sugar Fornaciari in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 8 november 2020 en vervolgens uitgesteld naar 24 juni 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op zondag 22 mei 2022.

Zucchero 'World Wild Tour 2022'

Zucchero 'World Wild Tour 2022'

zo 22 mei 2022
Brussels

Deuren open: 18:30

(07/10/2019)

Zucchero “Sugar” Fornaciari is terug met een weldra te verschijnen nieuw album en een werelwijde tournee. België staat uiteraard op het programma... De Italiaanse superster komt de harten van zijn vele fans verwarmen in Vorst Nationaal! Noteer de datum alvast in uw agenda’s!

De artistieke en muzikale grootheid in de internationale muziekwereld Zucchero is geliefd voor zijn tijdloze nummers als "Senza Una Donna", "Baila Morena", en "Il Volo". Weinig andere artiesten kunnen terugkijken op zulke rijkelijke en succesvolle carrière! Sinds zijn beginjaren is hij in de ban van rhythm & blues, soul en gospel, en groeit hij uit tot een heus podiumbeest barstend van het muzikale talent en grenzeloze passie. Of hij nu in het Engels of het Italiaans zingt, zowel zijn pakkende ballades als zijn meer uptempo nummers bezorgen hem overal ter wereld een grote en trouwe fanbasis.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement