Ga naar Zucchero

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Zucchero Sugar Fornaciari in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 8 november 2020 en vervolgens uitgesteld naar 24 juni 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op zondag 22 mei 2022. 

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum. 

Bericht van Zucchero: “As we are all painfully aware, it has been a very tough year for everyone due to the Coronavirus Pandemic. At present and with the various government restrictions, Zucchero would not be allowed to proceed with the previously scheduled D.O.C. World Tour, which was rescheduled from 2020 to 2021. Therefore, Promoters and Organizers together with Zucchero's management team are proud to announce that Zucchero will now be performing in 2022 on Sunday 22 May.”

Zucchero 'Sugar' Fornaciari

Zucchero 'Sugar' Fornaciari

zo 22 mei 2022
Brussels

Deuren open: 18:30

(07/10/2019)

Zucchero “Sugar” Fornaciari is terug met een weldra te verschijnen nieuw album en een werelwijde tournee. België staat uiteraard op het programma... De Italiaanse superster komt de harten van zijn vele fans verwarmen in Vorst Nationaal! Noteer de datum alvast in uw agenda’s!

De artistieke en muzikale grootheid in de internationale muziekwereld Zucchero is geliefd voor zijn tijdloze nummers als "Senza Una Donna", "Baila Morena", en "Il Volo". Weinig andere artiesten kunnen terugkijken op zulke rijkelijke en succesvolle carrière! Sinds zijn beginjaren is hij in de ban van rhythm & blues, soul en gospel, en groeit hij uit tot een heus podiumbeest barstend van het muzikale talent en grenzeloze passie. Of hij nu in het Engels of het Italiaans zingt, zowel zijn pakkende ballades als zijn meer uptempo nummers bezorgen hem overal ter wereld een grote en trouwe fanbasis.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement