Ga naar Parkway Drive

Parkway Drive

do 16 apr 2020
Brussels

Deuren open: 18:30

(13/09/2019)

De Australische band is ontketend sinds hun dolle doortocht op Graspop 2018! Parkway Drive zette in februari van dit jaar nog Vorst National op stelten, en ging op de Main Stage van Rock Werchter gewoon op dat elan verder. Vandaag kondigt de band het vervolg op de festivalzomer aan, met een tournee die in april 2020 Europa moet doorkruisen. Afspraak met de Belgische fans op donderdag 16 april in Vorst Nationaal!

Parkway Drive wordt in 2003 geboren in de gelijknamige straat in Byron Bay, een vermaard Australisch surfparadijs. De groep kiest voor een mengeling van hardcore punk en hard rock. Het thuispubliek is meteen mee. Dus trekt het vijftal naar de Verenigde Staten om van daaruit de rest van de wereld te veroveren. Dat lukt vanaf ‘Ire’ (2015), een album dat sterk doet denken aan Rage Against The Machine. Drie jaar later slaan ze opnieuw toe met hun zesde en meest recente work. ‘Reverence’ (2018) staat volgens de kenners op het niveau van het ‘Black album’ van Metallica. Het is hun grootste succes tot nog toe.

Live zitten zowel de podiumbeesten zelf als hun uitzinnige publiek allerminst stil, dankzij beukende riffs en allervernietigende drums die je voortdurend om de oren vliegen. De meesters van de metalcore houden op 16 april halt in Vorst Nationaal; mis dit niet!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving