Ga naar Green Day

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. De Hella Mega Tour met Green Day, Fall Out Boy en Weezer in het Antwerps Sportpaleis, initieel voorzien op 17 juni 2020 en vervolgens uitgesteld naar 21 juni 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op dinsdag 21 juni 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Bericht van Green Day, Fall Out Boy en Weezer: “Europe + UK - this past year has been chaotic to say the very least, and while we hoped we'd be able to make the Hella Mega Tour a reality for you this summer, COVID had other plans. With that being said, your shows will now be happening in 2022.”

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.

--

Klik hier voor meer info over de VIP-packages.

The Hella Mega Tour: Green Day, Fall Out Boy and Weezer

The Hella Mega Tour: Green Day, Fall Out Boy and Weezer

di 21 jun. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(10/09/2019)

Green Day, Fall Out Boy en Weezer, drie van ‘s werelds meest legendarische rockbands, kondigen aan dat ze voor het eerst samen op pad gaan met The Hella Mega Tour!

Om de aankondiging extra feestelijk te maken, brengen de drie bands elk ook een gloednieuwe single uit, die een voorbode is van hun respectievelijke nieuwe albums. Green Day’s “Father Of All…” is de titeltrack van hun dertiende studioalbum, dat op 7 februari verschijnt. “Dear Future Self (Hands Up)” van Fall Out Boy ft. Wyclef Jean verschijnt op de plaat ‘Greatest Hits: Believers Never Die – Volume Two’, uit op 15 november. Weezer’s nieuwe langspeler ‘Van Weezer’ ligt in mei in de rekken en geeft met “The End Of The Game” al een eerste single prijs.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.