Ga naar Arsenal

Arsenal

do 05 sep 2019
Deurne

Deuren open: 19:00

Summer is coming! En wat is een zomer zonder de swingende sound en exotische feel-good-vibes van Arsenal? Hendrik Willemyns en John Roan tekenen tweemaal present in het prachtige OLT Rivierenhof, op zaterdag 13 en zondag 14 juli. Tickets voor beide concerten vlogen in geen tijd allemaal de deur uit. En daarom voegt de band vandaag een extra concert toe aan de agenda, op donderdag 5 september in het OLT Rivierenhof.

Arsenal doorbrak eind 2017 een periode van stilte met single “Amplify”, vier uitverkochte AB's en een topconcert in de Flame van de Warmste Week. Spreken van een terugkeer was echter uit den boze. Het was de start van iets nieuws. De geboorte van ‘le nouveau Arsenal’, met bijhorende nieuwe sound. En dat die stevig swingt, daar kon u vorig jaar o.a. van getuigen op de wei van Rock Werchter en in een volle Lotto Arena. Ook 2019 heeft heel wat moois in petto voor 'le nouveau Arsenal'. Eind april bracht Hendrik een langspeelfilm en boek uit en volgende week sieren ze de affiche van Werchter Boutique, samen met o.a. Fleetwood Mac. Komende zomer concerteert Arsenal drie keer in het feeërieke kader van het OLT Rivierenhof.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.