Ga naar Volbeat

Klik hier voor meer info over de packages.

Volbeat: Rewind, Replay, Rebound World Tour

do 21 nov 2019
Antwerpen

Deuren open: 18:30

(15/05/2019)

De Deens-Amerikaanse hard rockers van Volbeat hebben vandaag veel en groot nieuws: er komt een nieuw album aan, er is een nieuwe single en video, én er volgt een nieuwe wereldtournee!

Op 2 augustus verschijnt het zevende album 'REWIND, REPLAY, REBOUND'. De verwachtingen staan hooggespannen na de #1 chartnotering van voorganger 'Seal The Deal & Let's Boogie' in o.a. België, Duitsland, Zweden, Denemarken, en Finland uit 2016. In afwachting van de release van Volbeat's nieuwe album is er vandaag alvast een voorsmaakje met een eerste single en video voor “Leviathan”.

Volbeat staat gekend om zijn geheel eigen en herkenbare sound van psychobilly en punk getinte rock ‘n’ roll. De band is een graag geziene gast op Graspop Metal Meeting en Rock Werchter. Hun laatste indoor passage in België vond plaats in een tot de nok gevulde Vorst Nationaal in november 2016. Hoog tijd om dat feest over te doen en wel op donderdag 21 november in de Lotto Arena in Antwerpen. Special guest op het Europese luik van de 'Rewind, Replay, Rebound Tour' is het Amerikaanse Baroness, met het Canadese Danko Jones als opener.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*

    Te koop vanaf 24-mei-2019 10:00

VIP-pakketten

  • VOLBEAT Meet & Greet Experience package

    Te koop vanaf 24-mei-2019 10:00

  • Fast Track & Early Entry package

    Te koop vanaf 24-mei-2019 10:00

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.