Ga naar James Blake

JAMES BLAKE OP VRIJDAG 24 EN ZATERDAG 25 APRIL 2020 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL > NIEUWE DATA!


Door een conflict in zijn tourschema ziet James Blake zich genoodzaakt om zijn geplande Europese tournee uit te stellen.

De Belgische concerten, voorzien op 11 en 12 november aanstaande, worden om die reden verplaatst naar vrijdag 24 en zaterdag 25 april 2020, nog steeds in het Koninklijk Circus in Brussel.
Aangekochte tickets voor het concert van 11 november blijven enkel en alleen geldig voor het concert van 24 april.
Aangekochte tickets voor het concert van 12 november blijven enkel en alleen geldig voor het concert van 25 april.
Ticketkopers die zich niet kunnen vrijmaken op deze nieuwe data worden verzocht om voor 30 november contact op te nemen met hun verkooppunt voor een volledige terugbetaling van hun ticket.

De artiest wenst zich naar zijn fans toe oprecht te verontschuldigen voor dit ongemak.

James Blake

vr 24 apr 2020
Brussels

Deuren open: nog niet bekend

De terugkeer van James Blake gaat zoals altijd gepaard met een oneindige elegantie. De Londenaar stelde begin dit jaar zijn vierde album voor. ‘Assume Form’ is werelds en is alles wat moderne pop moet zijn! Na zijn passage op Pukkelpop in augustus, keert James Blake in het najaar terug naar ons land. Een niet te missen live concert op 11 november in het Brusselse Koninklijk Circus.

De wereld zat gespannen te wachten op de komst van zijn nieuwe plaat. Het was namelijk sinds 2016 geleden dat hij over de brug kwam met nieuw werk, toen met het magnifieke ‘The Colour In Anything’ dat door liefhebbers van het genre unaniem de hemel in geprezen werd. Twaalf briljante nieuwe songs en een casting van formaat, met o.a. Travis Scott, André 3000, Moses Sumney en rijzende flamencoster Rosalía. James Blake laat zich met ‘Assume Form’ van een andere kant zien, vrediger en minder introspectief. Tegelijkertijd is het album even poëtisch en aandoenlijk als altijd. Het moge duidelijk zijn dat de in LA wonende Engelse artiest aan de absolute top van zijn kunnen staat. Ontdek het zelf op 11 november in het Koninklijk Circus!

Tickets momenteel niet beschikbaar.

Meer informatie over de ticketverkoop volgt zo snel mogelijk.

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement