Ga naar Vampire Weekend

Vampire Weekend

ma 18 nov 2019
Brussels

Vampire Weekend

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(14/03/2019)

Na 6 lange jaren van afwezigheid is Vampire Weekend eindelijk terug! Met een splinternieuw album “Father of The Bride” én een heuse Europese tournee dit najaar.

Met hun explosieve en verrassende mix van Afrikaanse muziek, new wave, ska en pop maken Ezra Koenig en zijn makkers op het titelloze debuutalbum in 2008 meteen indruk. Een waar juweeltje dat door sommige journalisten zowaar wordt vergeleken met een klassieker zoals ‘Graceland’ van Paul Simon. Anderen, zoals David Byrne himself, zien in het Amerikaanse viertal een waardige opvolger voor Talking Heads. Vampire Weekend wemelt van het talent! Overal ter wereld staan nummers als “Cape Cod Kwassa Kwassa”, “Horchata”, “Holiday” en uiteraard meesterhit “A-Punk” in het muzikale geheugen gegrift. Ook op de daaropvolgende albums ‘Contra’ en ‘Modern’ staan stuk voor stuk pareltjes die getuigen van een ongeziene explosiviteit en inventiviteit.

In mei komen de Amerikaanse meesterbreinen met een vierde album waarmee ze op 18 november terugkomen naar België voor een intiem concert in de Ancienne Belgique!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*

    Te koop vanaf 22-mrt-2019 11:00

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.