Ga naar Wolfmother

Wolfmother

di 02 jul 2019
Deurne

Deuren open: nog niet bekend

(26/02/2019)

De Australische rockband Wolfmother rond frontman en gitarist Andrew Stockdale voegt een Belgische datum toe aan zijn Europese tournee komende zomer. Op dinsdag 2 juli tekent het OLT Rivierenhof in Antwerpen present voor een avond vol energetische en psychedelische hard- en stonerrock!

De rockformatie debuteerde in 2005 met een gelijknamig album dat een ware schokgolf doorheen het muzieklandschap veroorzaakte. De iconische plaat waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren verkocht zijn, werd door Rolling Stone als één van de beste platen van dat jaar genoemd. Single “Woman” bleek zo'n dijk van een schijf te zijn dat de Grammy voor “Best Hard Rock Performance” meer dan verdiend was. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ is inmiddels alweer drie jaar oud, maar Stockdale bracht in 2018 nog een tweede soloalbum ‘Slipstream’ uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt. Old school rock ’n roll geïnspireerd door Led Zeppelin en Black Sabbath in het mooiste outdoor theater van het land? Let's rawk op 2 juli!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.