Ga naar Niels Destadsbader

Niels Destadsbader

za 25 mei 2019
Hasselt

Niels Destadsbader

Ethias Theater, Hasselt Details

Deuren open: 19:00

(01/01/2019)

Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

In 2019 lijkt dit niet anders te zijn. Er werden reeds meer dan 20.000 tickets verkocht voor zijn nieuwe shows in het Sportpaleis op 6 en 7 december en sleept dit jaar wederom de MIA voor 'Vlaams Populair' in de wacht.
Om het nieuwe jaar in stijl in te zetten schreef Niels een nieuwjaarsbrief met een leuke boodschap voor de fans. Bekijk het filmpje hier.

Na het grote succes is het uitkijken naar de intieme setting van de theaters. Onder de noemer ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn kindertijd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota. Om nog maar te zwijgen over zijn eerste baardgroei. Of nee, die moet nog komen. Niels brengt ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ op 27 april naar de Capitole in Gent, op 30 april naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, op 25 mei naar het Ethias Theater in Hasselt en op 29 mei naar het Kursaal in Oostende. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar. Wees er snel bij!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving