Ga naar Ariana Grande

Klik hier voor meer info over de packages.

--

CLEAR BAG POLICY BIJ ARIANA GRANDE IN HET SPORTPALEIS

Om iedereen een vlotte toegang tot de zaal en een veilige avond te garanderen, vragen we je om onderstaande even goed te lezen:

 • Iedere fan mag één tas meebrengen.
 • Alle tassen moeten 100% doorzichtig zijn (i.e. doorschijnend).
 • Alle tassen moeten van doorschijnend plastic, vinyl of PVC zijn.
 • Tassen mogen niet groter zijn dan de volgende afmetingen: 30 x 15 x 30 cm.

OF

 • Een 3 liter hersluitbaar doorschijnend plastic zak (diepvrieszakje of gelijkaardig).
 • Een om medische redenen noodzakelijk item wordt toegestaan na grondige controle bij een daarvoor aangewezen ingang.
 • Noteer ook alvast dat er GEEN camera’s of andere opnameapparatuur toegestaan zijn. (GSM’s met camera zijn WEL toegestaan)


Je bent van harte welkom, en moedigen dit ook aan, om je eigen doorschijnende tas voor je spullen mee te brengen. Indien gewenst zijn er drie verschillende officiële Sweetener World Tour items verkrijgbaar in de Ariana Grande webshop op arianagrande.com. Deze items zullen ook te koop zijn in de zaal en zijn herbruikbaar

Klik hier voor een afbeelding van de (niet-) toegelaten tassen.

Ariana Grande: Sweetener World Tour

vr 30 aug 2019
Antwerpen

Deuren open: 18:30

(17/12/2018)

Ariana Grande brengt volgend jaar op vrijdag 30 augustus haar ‘Sweetener World Tour’ naar het Sportpaleis in Antwerpen! Het is haar langverwachte terugkeer voor de talrijke Belgische fans na het geannuleerde uitverkochte concert uit 2017. De Amerikaanse zangeres kondigde haar nieuwe Europese tournee afgelopen vrijdag zelf aan op haar social media met een kort filmpje en de boodschap “EUROPE <3”.

Ariana Grande is meer dan ooit happening! De actrice/zangeres werd eerder deze maand gehuldigd als “2018 Woman of the Year” door Billboard Magazine. Na Adele is ze de tweede vrouwelijke artiest die met drie nummers ("Problem", "Break Free" en "Bang Bang") tegelijkertijd in de top 10 van de officiële Amerikaanse hitlijst stond. Ze is één van de meest gevolgde personen op Instagram met meer dan 139 miljoen volgers. Haar nieuwste album ‘Sweetener’, uit sinds 17 augustus, kwam wereldwijd op #1 in de charts binnen. Eerder vorige week releaste Grande een nieuwe single “imagine”.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

 • General onsale*
  Uitverkocht

VIP-pakketten

 • Sweetener Meet & Greet - Standing VIP Area
  Uitverkocht
 • Sweetener Soundcheck - Standing VIP Area
  Uitverkocht
 • Sweetener Soundcheck - Standing GA
  Uitverkocht
 • Sweetener Hot Ticket
  Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.