Ga naar Troye Sivan

Meer informatie over packages vind je hier.

Troye Sivan: The Bloom Tour

ma 04 mrt 2019
Antwerpen

Troye Sivan: The Bloom Tour

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(19/11/2018)

Volgend op de release van zijn warm onthaalde tweede plaat, kondigt Troye Sivan vandaag een Europese tournee aan. The Bloom Tour wordt op 23 februari afgetrapt in Glasgow en sluit op 21 maart af in Oslo. Op maandag 4 maart staat een Belgische stop gepland in de Lotto Arena!

Geboren in Zuid-Afrika, getogen in Australië en op 23-jarige leeftijd uitgegroeid tot wereldster. De multigetalenteerde Troye Sivan werd voor zijn zangcarrière reeds bekroond met een MTV Europe Music Award en een Teen Choice Award, maar maakt ook serieus wat faam als acteur. Hij schittert binnenkort in de film ‘Boy Erased’, die in februari wereldwijd in de cinemazalen verschijnt, aan de zijde van niemand minder dan Nicole Kidman en Russell Crowe.

‘Bloom’, Sivan’s tweede album, wordt overladen met lovende kritieken. NME reikte de volle vijf sterren uit aan de plaat en het prestigieuze TIME noemde Troye Sivan “The Perfect Pop Star for 2018”. Lead single “My My My!” werd zijn tweede nummer 1 in de Billboard Dance Club Chart. Op het album is een featuring met superster Ariana Grande te horen. Het is natuurlijk niet zijn eerste samenwerking met de grootste artiesten der aarde. Eerder werkte hij ook al samen met nr. 1 dj Martin Garrix, samen dropten ze superhit “There For You”.

--

De persoon die de tickets aankoopt, dient aanwezig te zijn op het concert. Enkel op vertoon van de originele identiteitskaart (geen fotokopieën) kan men toegang krijgen tot de zaal.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Ultimate Bloom VIP Package*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.