Ga naar The Mavericks

The Mavericks

zo 03 mrt 2019
Antwerpen

The Mavericks

De Roma, Antwerpen Details

Deuren open: 19:15

(14/11/2018)

The Mavericks hebben hun onafhankelijkheid uitgeroepen en brachten in maart van vorig jaar een eerste plaat uit via hun eigen label Mono Mundo Recordings. ‘Brand New Day’ is het resultaat van een jarenlang proces dat al in 2015 begon met een sessie in de Hollywood Capitol Studios. Voor het eerst in hun carrière was de band compleet vrij en onafhankelijk en konden ze in alle rust aan het album werken, zonder enige vorm van tijdsdruk. “Ik ben van mening dat je pas echt je beste werk kan leveren als je kan doorwerken aan de stukken, de editing, de nummers, als je echt je tijd kan nemen”, aldus frontman en zanger met gouden stem Raul Malo.

Het album is de opvolger van alom geprezen voorgangers ‘Mono’ (2015) en ‘In Time’ (2013) en blijft met 10 nieuwe songs trouw aan de unieke sound van The Mavericks. Een mix van Tex-Mex, Cubaanse bolero, R&B, blues, country en rock ‘n’ roll. Een geluid dat niet echt binnen één hokje te plaatsen valt dus en dat is precies hoe ze het willen. Ze willen zich bewust niet limiteren tot één format en willen dat hun muziek een reflectie is van de weelde aan artistieke invloeden en bronnen waaruit zij putten.

The Mavericks kondigen vandaag hun komst naar ons land aan. Een swingend concert op zondag 3 maart in De Roma in Antwerpen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving