Ga naar Backstreet Boys

Meer informatie over alle packages vind je hier.

Backstreet Boys: DNA World Tour

wo 22 mei 2019
Antwerpen

Backstreet Boys: DNA World Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(09/11/2018)

Backstreet’s back alright! De Backstreet Boys brachten vorig jaar hun nieuwe single 'Chances" uit, gevolgd door hun tiende studioalbum 'DNA' op 25 januari van dit jaar.

Bij hun terugkeer hoort ook een nieuwe tournee, die op 11 mei wordt afgetrapt in Lissabon. De ‘DNA World Tour’ wordt hun grootste arenatournee in 18 jaar. Over een periode van 3 maanden trekken Nick, Brian, Howie, Kevin en AJ doorheen Europa en Noord-Amerika en er staat ook een Belgische halte op de agenda! Afspraak met een legendarische boyband, die onsterfelijke nineties hits voortbracht als “Get Down”, “Everybody”, “As Long As You Love Me”, “I Want It That Way”, “Larger Than Life” en “Show Me The Meaning Of Being Lonely”, op 22 mei in het Sportpaleis!

“Met het album hebben we al onze invloeden en stijlen kunnen combineren tot één coherent geheel. De nummers geven dan ook heel goed weer wie wij zijn, als individuele personen enerzijds en als groep anderzijds. Het is ons DNA. En daar zijn we ongelooflijk trots op”, aldus Kevin Richardson.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Wachtlijst
  • DNA Circle*
  • DNA Sides*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.