Anderson .Paak & The Free Nationals

zo 10 mrt 2019
Antwerpen

Anderson .Paak & The Free Nationals

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(03/12/2018)

Anderson .Paak heeft naar aanleiding van zijn onlangs verschenen nieuwe plaat ‘Oxnard’ een wereldtournee aangekondigd. De ‘Andy’s Beach Club World Tour’ wordt op 11 februari afgetrapt in San Francisco en doet 25 steden in de Verenigde Staten en Europa aan. Er staat ook een Belgische stop gepland. Na twee compleet uitverkochte AB's in 2017 en een top performance op afgelopen editie van Rock Werchter, komt Anderson .Paak op zondag 10 maart naar de Antwerpse Lotto Arena.

‘Oxnard’ is .Paak’s derde langspeler en eerste release op Dr. Dre’s Aftermath Entertainment. Het album kwam in Amerika binnen op nummer één in de Billboard US Independent Album chart, en kon ook daarbuiten meteen op groot enthousiasme rekenen. De fenomenale plaat is door niemand minder dan Dr. Dre zelf geproduced en bevat samenwerkingen met de grootste artiesten uit de rapwereld als Kendrick Lamar, Snoop Dogg, J. Cole, Q-Tip en Pusha T. Anderson heeft met ‘Oxnard’ zijn sound geperfectioneerd, en laat een veelheid aan muzikale stijlen – r&b, hip-hip, soul en dance - wonderlijk in mekaar lopen. Afgelopen weekend bracht hij debuutsingle uit het album “Tints” live op het legendarische podium van Saturday Night Live. Het nummer is een featuring met Kendrick Lamar en ook bij ons een grote hit in wording. Anderson .Paak’s derde plaat is genoemd naar zijn geboortestad en om de release ervan te vieren mochten alle inwoners van Oxnard de dag nadien een groot feest, inclusief .Paak optreden, bijwonen.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.