More info on packages can be found here.

H.E.R: I Used To Know Her Tour

di 26 feb 2019
Brussels

H.E.R: I Used To Know Her Tour

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(06/11/2018)

Fenomeen in zicht! Op haar 21ste verbaast ze de hiphopwereld met meedogenloze en groovy soul met synth-ritmes. H.E.R. lanceert eerstdaags haar uitgebreide Amerikaanse tournee, waarna ook Europa voor de bijl moet. Maak u klaar om als een blok te vallen voor haar zoete stem, op 26 februari in de Ancienne Belgique!

H.E.R. bracht zopas nog maar een tweede EP ‘I Used To Know Her: Part 2’ uit, en heel de wereld ligt al aan haar voeten. De jonge zangeres en multi-instrumentaliste behaalde de zesde plaats in de top-10 van R&B-artiesten op Apple Music. Ze wist ook de meeste nominaties voor de 2018 Soul Train Awards in de wacht te slepen, in maar liefst zeven categorieën. Met enkele EP’s en vooral een miljard (!) streams wereldwijd, is ze een van de voornaamste en fascinerendste nieuwe stemmen van het moment. Haar vorige EP ‘I Used To Know Her: The Prelude’ kwam meteen op 1 binnen in de Billboard Top R&B Albums. Haar track “Focus” en haar samenwerkingen met Daniel Caesar (“Best Part”) en Jorja Smith (“GO 2.0”) zijn al regelrechte hits. Ook bij Jimmy Fallon en Jimmy Kimmel triomfeerde ze met spectaculaire optredens.

H.E.R. is een muzikaal fenomeen als geen ander. Live is ze zo mogelijk nóg sterker, wat ze met uitverkochte shows overal ter wereld met verve bewijst. De toekomst van de jonge ster ziet er rooskleurig uit! Haar volgende tournee brengt haar dus naar Europa, en daar hoort ook Brussel bij: ontdek haar op 26 februari live in de AB!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Meet & Greet Package*
  • Early Entry Package*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets